contractar en línia

MUTUACAT ESTRENA LA CONTRACTACIÓ EN LÍNIA DEL PRODUCTE DE SALUT

Aquest mes de febrer Mutuacat incorpora al seu web la possibilitat de contractar en línia totes les modalitats del seu producte de salut

Manresa, 8 de febrer. Mutuacat, dins l’afany de modernització del servei i fer ús de les noves tecnologies, ofereix la possibilitat, no només de conèixer el preu de cada una de les seves assegurances de salut, sinó també de contractar-les directament en línia.

Mutuacat ofereix totes les modalitats d’assegurança de salut que hi ha al mercat: un ampli ventall adaptable a diferents economies i necessitats, des de l’assegurança de salut més completa, fins a una assegurança baremada per només 6€ al mes.

En aquest projecte s’ha donat preferència a la usabilitat, les necessitats dels clients i la seguretat de les dades per damunt de tot. De fet aquests trets han definit l’estratègia ja iniciada amb els productes d’Esport i Lleure i el Tot Salut Essencial i tindrà continuïtat properament amb la resta de productes de l’entitat.

Així Mutuacat reafirma el seu compromís de modernització i aproximació a les necessitats de la societat, vetllant per la seguretat i garantint la qualitat del servei en totes les parts del procés.

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat, Col·laboracions / Tags: , ,