Festa Esport Català

MÚTUACAT COL·LABORA AMB LA FESTA DE L’ESPORT CATALÀ

Aquest dimarts 15 de gener, Mútuacat serà present a la Festa de l’Esport Català que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport.

Barcelona, 15 de gener de 2019. Enguany Mútuacat col·labora amb la Festa de l’Esport Català, una gala organitzada per la la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport. La 22a edició es celebrarà avui a les 20.00 hores al CaixaForum de Barcelona i es veurà en directe per Esport3.

La Festa de l’Esport Català és una festa de lliurament de premis al reconeixement d’esportistes i entitats esportives catalanes. Es tracta d’una cita anual on assisteixen els millors esportistes i clubs catalans de l’any, així com personalitats de l’esport, la cultura, la política i la societat catalana.

En total es repartiran nou premis. Sergi Macià, director general de Mútuacat, entregarà el Premi Centenari, un guardó per als clubs que enguany s’han convertit en centenaris: el CN Reus Ploms, el CE Ivars d’Urgell, el Barbens CF, el Vilafant CF, l’Organyà CF, el CF Llers, el CF Juneda i el Pontenc CE.

Un cop més Mútuacat reafirma el seu compromís amb l’esport català i el territori.

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat, Col·laboracions / Tags: , ,